понеділок, 21 травня 2018 р.

Веселі сутінки в бібліотеці!

   Районна бібліотека для дітей взяла активну участь у щорічній регіональній літературно-мистецькій акції «Бібліотечні сутінки». Із самого ранку тут було гамірно і багатолюдно, тому що до бібліотеки завітали наймолодші читачі – вихованці середньої та старшої групи дитсадка «Чебурашка». Їх чекала лялькова вистава «У гості до казки», веселі конкурси та розваги. 
   Розважальна програма «А у нас в бібліотеці» була підготовлена для перших та других класів групи продовженого дня Новобузкої ЗОШ №1. Дітям дуже сподобалась екскурсія по бібліотеці, під час якої діти відвідали її найпотаємніші місця. Після перегляду мультфільму про трьох ведмедів до них завітав у гості Михайло Потапович, з яким гралися у веселі ігри. Цікавим було знайомство із незвичайною дісплей-виставкою «Читай зі смаком». До речі, протягом всього дня в бібліотеці та за її межами діяли книжкові виставки : «Серця рідного пристанище» (краєзнавча література для дітей), «Книги на всі смаки», «Казковий світ дитинства», «Вінок калиновий сплітаю із звичаїв рідного краю». 
   Учні 3-А, 3-Б, 3-В класів Новобузької ЗОШ №1 та всі бажаючі стали учасниками мудрого вернісажу «Бібліотека – добрий чарівник» на відкритому майданчику біля бібліотеки, де дізналися багато цікавої інформації, відповідали на питання хитрої вікторини , розгадували ребуси та грали в спортивні ігри. 
   Протягом всього дня у приміщенні бібліотеки та за іі межами відбувалися пізнавальні, інформаційні та розважальні заходи, в яких взяли участь більше сотні дітей. 
   Так що коли на бібліотеку насуваються сутінки – це зовсім не страшно, а навпаки – весело і драйвово! 







Немає коментарів:

Дописати коментар