пʼятниця, 7 червня 2019 р.

Казкові герої зі сторінок улюблених казок

   У перший день літа ми традиційно відзначаємо Міжнародний день захисту дітей, одне із найдавніших міжнародних свят. День захисту дітей – це не тільки свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни. З нагоди Міжнародного дня захисту дітей 30 травня районна бібліотека для учнів Новобузької ЗОШ№10 організували дозвілля на свіжому повітрі «Казкові герої з сторінок улюблених казок». 
   Дітей розважали Маша та Ведмідь. Учні змагалися в різноманітних конкурсах: відгадували загадки, впізнавали рибок, випробували в конкурсі свої легені надуваючи повітряні кульки, розшифровували таємниці лабіринту, демонстрували спритність у таночках. 
    Час, проведений з бібліотекою, виявився найкращими ліками від нудьги, підняв усім настрій. Було весело, гамірно, лунав дзвінкий дитячий сміх. Під час заходу діти дізналися багато нового та цікавого, отримали лише позитивні емоції. Ми з радістю чекаємо кожного дня на нових гостей у книгозбірні.




Немає коментарів:

Дописати коментар