вівторок, 15 жовтня 2019 р.

        14 жовтня відзначають свято Покрови Пресвятої Богородиці. З недавніх пір свято Покрови в Україні відзначається ще й як день українського козацтва. Крім того, ще 14 жовтня відзначають День захисника України – з 2015 року є державним святом 
      15 жовтня методист по роботі з дітьми Л. Торопчина та завідуюча Новобузькою міською бібліотекою – філією Ю.Крикун завітали в 3 - А клас (Ляхова Т.Ю. )Новобузької ЗОШ №10 на веселе свято «Козацькому роду нема переводу». На початку свята бібліотекар розповіла про традиції святкування дня Покрови в Україні, а продовжилось свято цікавими козацькими розвагами: «Козацька кмітливість», «Козацьке вбрання», «Потужні легені», «Втеча полонених», «Бережи голос», «Один за всіх, всі за одного », «Козацька спритність» відповідали на питання вікторини, проявили знання про видатних особистостей України, «варили кашу», «носили воду», змагалися на спритність у естафеті з перешкодами. Перемогла дружба, команди показали, що вони – гідні нащадки славного козацького роду, справжні козаки. 
      Під кінець свята, організатори заходу запросили всіх познайомитися з виставкою літератури про славне минуле та героїчне сьогодення захисників України. 

Немає коментарів:

Дописати коментар