понеділок, 3 вересня 2018 р.

Перші вересневі зустрічі в бібліотеці

   Закінчилось довгоочікуване і веселе літо. Перше вересня – це плани, сподівання, мрії, задуми на весь навчальний рік. Вже стало доброю традицією проводити перший вересневий урок для школярів у бібліотеці, скарбниці знань. Цього разу до бібліотеки завітали школярі 3, 4 класів ЗОШ №1 на святкову зустріч «Книга твій друг на все життя», яку провела бібліотекар районної бібліотеки для дітей Т.Яремчук. Відгадування загадок, розмова про дружбу, привітання один одного чекало на веселу дружню родину. 


   Учні 9-В класу в цей час уважно слухали завідуючу О. Сухорукову, методиста по роботі з дітьми Л.Торопчину, які проводили урок знань «Україна бажає миру». Урок незвичайний, це урок державності, громадянськості, людяності, патріотизму. В ході уроку широко використовувався відеоматеріал, завдяки нещодавно придбаному мультимедійному обладнанню. Говорили про вічну мрію людства-мир на всій землі. Пригадали про трагічні події в Україні, хвилиною мовчання вшанували тих, хто віддав своє життя задля нашого щасливого майбутнього. Язловіцька Т.Г., зі сльозами на очах і гордістю в голосі, говорила про хлопців – Героїв Новобужжя. Користуючись нагодою хочемо подякувати за викладений матеріал, допомогу в оформленні книжкової виставки та плідну співпрацю з бібліотекою. 


   Разом з учнями 11 класу ЗОШ №1 прийняли активну участь у краєзнавчому квесті «Майбутнє України – за нами!», одна із зупинок якого «Краса душі у творчість перелита» знаходилася біля краєзнавого куточка районної бібліотеки для дітей, завдання учасників: зіставити твори авторів-земляків з їхніми світлинами. Допомагала їм в цьому бібліограф Л. Астраханцева. 


   Новий навчальний рік розпочався для районної бібліотеки для дітей на гарній ноті, для кожного знайшлася цікава інформація. Сподіваємося, що кожен наступний день і для бібліотекарів, і для читачів буде мажорним і світлим.

Немає коментарів:

Дописати коментар