вівторок, 18 вересня 2018 р.

День читання "Школа добрих вчинків"

   14 вересня 2018року в стінах районної бібліотеки для дітей для учнів 1-их класів Новобузької ЗОШ №1 бібліотекар Тетяна Сергіївна розповідала про людину, яка дуже любила дітей, навчала їх, а ще написала для кожного багато – багато віршів, оповідань, казок: про ласкаве сонечко, м’яку зелену травичку, про працелюбних мурашок і веселого метелика, про зайчика – хвалька та голосистого півника, про ласкаві мамині руки і ніжну, добру бабусю протягом Дня читання творів В.Сухомлинського. Василь Сухомлинський писав про доброту, бо сам був доброю людиною і дуже хотів, щоб діти виростали чуйними, працьовитими, поважали рідних. 
   Ми відзначили 100річний ювілей з дня народження людини з добрими, уважними, лагідними очима, ніжною посмішкою, високим чолом, що свідчить про великий розум, відкриту душу,- так, це Василь Олександрович Сухомлинський. За допомогою книжкової виставки «З дотиком до дитячої душі» вчилися бачити красу природи, виростати добрими та сміливими людьми. Бібліотекарі з великим задоволенням представили поглядам маленьких очей твір «Святкова скатертина». Дружньо подивилися мультфільм «Пшеничний колосок».




   Насамкінець мандрували по книжковому королівстві, завели знайомство з "новими друзями":найбільшою та найменшою книгами, знайомилися з основним документом читача - формуляром, а потім не прощалися, а говорили до нових зустрічей!!!
   Запрошуємо бажаючих на цікаві заходи: тематичні і не тільки, читання нової сучасної літератури, газет, журналів,  безкоштовний центр вільного доступу до мережі Інтернет.


Немає коментарів:

Дописати коментар