пʼятниця, 16 жовтня 2015 р.

Збережемо красу Землі

Про багатства та красу нашої рідної Землі можна говорити безкінечно. Ми нею захоплюємося, милуємося, ми її використовуємо і на великий жаль ми її губимо...
16 жовтня 2015 року бібліотекар Олена Анатоліївна з учнями 6-В класу Новобузької ЗОШ №1провела екологічну гру, під час якої пригадали старі та вивчили нові прислів’я, приказки, вірші про красу та велич. Разом з учнями зробили висновки: з розвитком цивілізації вплив людини на природу став дуже сильним. На сьогоднішній день природа сама вже не в силах загоїти завданих їй ран. Красу чудової Землі у своїх працях звеличують письменники, художники, а ми, бібліотекарі навчаємо її берегти, не залишатися байдужими до навколишнього світу, бути чуйними, уважними і милосердними. Огляд літератури завжди доцільно до даної тематики. 
На самкінець уроку прийшли до загальних тлумачень, що кожній людині на рідній планеті Земля слід володіти екологічними знаннями, пам'ятати про екологічні проблеми, що стоять сьогодні перед усім людством і перед кожним зокрема.




Немає коментарів:

Дописати коментар