середа, 17 лютого 2016 р.

Урок-презентація "Афганістан-це втрати і біль, рани і горе..."

«Афганістан – це втрати і біль, рани і горе…» - саме таку назву мав урок і такими словами розпочала його бібліотекар Олена Анатоліївна. 15 лютого – це дата, яку колишні військові, які пройшли дорогами Афганістану, навіки залишиться як день пам’яті про чужу і жорстоку війну.
Афганістан – це мужність воїнів, це вірність солдатській  дружбі, це взаємовиручка і взаємодопомога, це безкінечна журба материнських сердець.
Багато українських юнаків пройшли афганське випробування, багато не повернулося з війни, пропало безвісти чи потрапило в полон, багато залишилося інвалідами.
Учні 6 – В класу Новобузької ЗОШ №1 16 лютого вшановували повагу і шану до воїнів-інтернаціоналістів та матерів, сини яких загинули на далекій чужій землі.
Олена Анатоліївна ознайомила з тематичною літературою, а учні з великою відповідальністю та тремтячим голосом розповідали про п’ятеро наших новобужан:
Болдусєв Володимир Миколайович
Литвин Микола Іванович
Ніколаєнко Микола Олександрович
Поволя Валерій Валентинович
Харчук Іван Дмитрович
Летять, відлітають у вічність роки. Роки, скільки б їх не минуло, не зітруть у пам’яті ці імена, вони будуть жити довго, тому що їх життєвий шлях написаний кров’ю, сльозами жінок і матерів, обелісками з жерстяним зірочками та піснями, які увірвалися в життя фронтовим вітром.

На кінець побажання всім: мирного неба, ясного сонечка, міцного здоров’я, безмежного щастя та віри в світле майбуття.


Немає коментарів:

Дописати коментар