четвер, 22 жовтня 2020 р.

Ура!!! Ура!!! Канікули – книжки ніколи не відпочивають, завжди радо читачів зустрічають!

   Новобузька бібліотека для дітей радо запрошує своїх читачів ознайомитися з новими, неймовірно цікавими, сповненими пригод,  поповненнями на книжкових поличках . В бібліотеці  ви зможете знайти літературу на будь який смак, вік, тему. 

     До вашої уваги радо пропонуємо неймовірну цікаву серію пригодницьких романів у стилі фентезі «КОТИ  ВОЯКИ».  У центрі сюжету — клани диких котів, які потрапляють у неймовірні пригоди, намагаючись захистити свою територію і своє життя.

 Коротенько про сюжет…

Хатнього котика Рудька давно вже манять лісові хащі. Йому часто сниться один той самий сон, як він полює за здобиччю і вдихає свіжі запахи лісу. І ось одного разу сон стає реальністю — Рудько потрапляє до диких лісових котів, що ведуть війну за територію, за право полювати і мати їжу. У нього є вибір: або повернутися назад до своїх хазяїв і бути живою іграшкою, або випустити на волю свої дикі інстинкти і стати справжнім вояком Клану…

Знайомтесь -  «ЛОТТА  ТА  ЇЇ  КАТАСТРОФИ»

Ці книги — незвичайний щоденник начебто звичайної десятирічної дівчинки Лотти. Вона понад усе мріє про домашню тваринку: кролика, собачку, або хоча б маленьку овечку. Та чомусь мама натомість дарує їй ненависну блокфлейту, через яку, на думку Лотти, у її житті постійно трапляються «катастрофи»: то на шкільній дошці з’явиться непристойний напис, то її улюблена страва смакує, як бридка брюссельська капуста, то ще щось... Зі своєю найкращою подругою Шаєн, яка мешкає у маленькій квартирі й має аж двісті кроликів Лотта придумує яким чином позбутися клятої блокфлейти та здійснити заповітну мрію про власну домашню тваринку.


«Щоденник слабака» — це серія художніх книг, написаних американським автором і карикатуристом  Дефом Кінні.  Всі головні книги — це щоденники головного героя Грега Гефлі. Як і годиться для щоденника підлітка, книги наповнені простими малюнками щоденних пригод Грега. 2016 року серія отримала премію  у номінації «Улюблена книга».

Коротенько про сюжет…

Як ви вже, мабуть, зрозуміли, сюжет, покладений в основу «Щоденник слабака», нагадує класичну американську історію про хлопчика, який намагається стати успішним та популярним у середній школі, але немає для того “необхідних якостей”. Ґреґ Хефлі значно нижчий за 95% учнів, до красенів-спортсменів йому ох я далеко, а усі його плани перетворення на милого та кумедного улюбленця класу зазнають невдач. Його бурхливе та насичене подіями життя ускладнюється проблемами з хуліганами, однокласниками, вчителями, батьками, рідними братами (що з американська історія без набридливого молодшого та старшого брата-забіяки?) і найліпшим другом. Але, попри усі негаразди, Ґреґ свято вірить, що з його здібностями, енергією та працьовитістю, він зможе досягнути успіху в школі і стати “крутим перцем”.



Серія неймовірно цікавих новиночок, зацікавить наших наймолодших читачів. До вашої уваги представляємо серію книг М. Нортон            «

РОЗДОБУДЬКИ»

Коротенько про сюжет…

Роздобудьки – це неймовірна історія про крихітних чоловічках, які живуть поряд з нами  й тихесенько, поки ніхто не бачить добувають чи то позичають різноманітні речі. Цікаві пригоди симпатичних маленьких злодюжок розпочинається, коли дівчинка, на ім’я Ариетті порушує головне правило  - не попадатися на очі людям ….


Немає коментарів:

Дописати коментар