середа, 12 грудня 2018 р.

Ми пишаємося вами!

     Читачі нашої районної бібліотеки та бібліотек-філій завжди беруть активну участь у конкурсах різних рівнів: Всеукраїнських, обласних, районних. Дуже приємно, що є і переможці! Так 18 дітей району взяли участь у Всеукраїнському конкурсі-виставці дитячих малюнків «Сторінками книг Чингіза Айтматова», який проводився за підтримки Посольства Киргизької Республіки в Україні з нагоди 90-річного ювілею письменника. І хоча за шкільною програмою літературна спадщина письменника зараз не вивчається, проте діти проявили неабияку обізнанність його творчості та художні здібності у зображенні сюжетів та літературних героїв Ч.Айтматова. Переможцями обласного етапу конкурсу стали читачі районної бібліотеки Скляр Владислав та Камянської бібліотеки-філії Едимо Софія Аліс Дженіфер. Переможці були нагороджені грамотами та подарунками-книжками, а Едимо Софія запрошена на урочисте нагородження у Київ на презентацію виставкової експозиції робіт учасників конкурсу, на яку було відібрано ї її малюнок. 
     За підсумками обласного конкурсу читаючих сімей «Сімейні історії» переможцем стала Черватюк Вікторія - читачка Майорівської бібліотеки-філії за твір «Сила Кобзаревого слова».            За активну участь у районному етапі конкурсу приз та грамоту від районної бібліотеки для дітей отримала Хаітова Каріна зі своєю родиною. 
   За перемогу у районному етапі Всеукраїнського конкурсу «Лідер читання», який проводиться за ініціативи Національної бібліотеки України для дітей, дипломом та книгами обласної бібліотеки була нагороджена наша читачка Лисенко Даша. 
       Бажаємо всім нашим читачам успішних творчих злетів у новому році!   





Немає коментарів:

Дописати коментар