пʼятниця, 22 березня 2019 р.

Книжкові іменини в бібліотечній родині

   Із пробудженням природи весна несе нам багато прекрасних свят. Але сьогодні мова піде про свято, яке не позначено червоним у календарі, але воно є улюбленим для дітвори, для усіх, хто пов’язав своє життя з книгою, з бібліотекою. Сила книги безмежна. Без неї людина сліпа. Протягом усього життя ми звертаємося до книги. Вона відкриває нам небачені обрії, допомагає зрозуміти історію народу, розкриває таємниці природи, життя. Книга – мудрий друг, який не вміючи говорити, розказує про незвичайні пригоди і подорожі, про навколишній світ, про різні чудеса. 
   З 18 по 22 березня в районній бібліотеці для дітей проходив Тиждень дитячого читання пыд назвою «Бібліотека добрий чарівник, у ній багато різних книг», зібрав багато шанувальників книги на веселі читання та книжкові відкриття, зустрічі з цікавими людьми. 
  Радісний настрій, справжнє казкове свято подарували працівникам бібліотеки вихованці дитячого садочка «Малятко» під час відкриття Тижня «Свято, що дарує зустрічей багато». Малюки – читайлики разом з бібліотекарями грали, співали, танцювали і відгадували загадки. 


  У рамках Тижня для учнів 1-2 класів Новобузької ЗОШ №1 проведено театралізоване представлення «Як звірі до школи збиралися». 

   Цікаво та змістовно пройшло шоу ерудитів «Черпайте з книг науку благодатну» з учнями 1-3 класів Станційної школи- філії Новобузької ЗОШ№1 та група продовженого дня Новобузької ЗОШ №1, 3-4класи. 




   Приємну, незабутню зустріч з місцевою, талановитою поетесою Анною Сімочкіною «Так хочеться в дитинство повернутись…». Анна Сімочкіна зачарувала учнів 2 (7)Новобузької гімназії своєю поезією, прозою, словами до пісень. Діти задавали питання, читали свої перші написані рядки. 


   Під час подорожі «Наша преса на всі інтереси»учні 6 –Б класу Новобузької ЗОШ дізнались про періодичні видання, переглянули фільм «Як створюються книги» та відвідали районне видавництво газети «Вперед», де побачили на власні очі вихід газети. 
    Всі учасники заходів отримали видавнички та смаколики від меценатів (Бурдунюк С., Гайдар В., Черкасенко В.В., Луценко А.В., фонду Ігоря Бриченка «Крокуємо з турботою», бібліотекарів РБД). 



   Чекаємо на вас, книголюби! А нових друзів запрошуємо приєднатись до нашої дружньої читацької родини. 

Немає коментарів:

Дописати коментар