середа, 8 травня 2019 р.

Вогонь війни у пам’яті людей

   8 травня працівники районної бібліотеки для дітей Сухорукова О.Д.(завідувач РБД) і Торопчина Л.В.(методист по роботі з дітьми) провели годину пам’яті «Вогонь війни у пам’яті народній» для учнів Новобузької гімназії, учнів 5 –х класів Новобузької ЗОШ№1, з учнями Станційної ЗОШ відвідали Новобузький народний історичний музей. 
    Минає 74 роки з тієї травневої ночі, коли замовкли останні постріли гармат, настала тиша, прийшов мир, довгожданий, вистражданий, оплачений найвищою ціною-ціною крові і сліз. Все далі відходять грізні і важкі роки Другої Світової війни, але не згасає пам'ять про тих, хто віддав своє життя і захистив рідну землю від ворогів. 
      Наш земний уклін усім, хто виніс роки окупації та пекло концтаборів, хто піднімав і підн6імає з руїн, хто відроджував і відроджує Батьківщину.
Ваша мужність, життєва мудрість, ставлення до ратного і громадянського обов'язку — це високий приклад для наслідування. Наш обов'язок — бути гідними вашого життєвого подвигу, утверджуючи мир, злагоду та суспільну гармонію на українській землі. 
Вітаємо зі святом всіх вас щиро!
Живіть в здоров’ї, в щасті і теплі.
Бажаємо любові, світла, миру.
На нашій рідній і святій землі!







Немає коментарів:

Дописати коментар