неділя, 26 травня 2019 р.

«Родина, родина від батька до сина…»


       Ми всі - одна сім'я, єдина ми родина. У кожнім нашім "Я" - частина України. Ми всі - одна сім'я, єдина ми родина. Мільйони різних "Я", а разом - Україна!», під таким девізом пройшло родинне свято в бібліотеці з членами клубу « А у нас все для вас», учнями 2 – В класу Новобузької ЗОШ №1 в рамках регіональної акції «Бібліотечні сутінки». 
     Діти декламували вірші, підготували для батьків танок «малесеньких долоньок». Веселі розваги, спільні конкурси та цікаві вікторини для батьків та дітей зробили атмосферу свята веселою та незабутньою. Це була естафета мудрості та добра, яку батьки передавали своїм дітям.







     Протягом дня в бібліотеці було проведено екскурсії, під час яких співробітники бібліотеки розповіли про різницю між абонементом та читальною залою; про те, що таке бібліотечний каталог, і з чого він складається; про правильне розміщення та умови швидкого знаходження книжок на стелажах; про те, як упізнати бібліотечну книжку, та багато іншого. Школярі ознайомились із Червоною Книгою України, Книгою рекордів Гіннеса, величезними та мініатюрними книжками, книжками-розкладками, книжками-іграшками, коміксами, новинками літератури та періодичними виданнями.


      Великий інтерес у наших читачів викликала працьовита виставка «Веселе прання», на якій були представлені нові книжки, книжки з читальної зали, книги, які хотіли прочитати певна кількість читачів, книжки, які, на думку бібліотекарів, варті уваги, але не користуються популярністю, а також було розміщено різноманітний ілюстративний матеріал, аксесуари, змістовно пов’язані з проблематикою та доповнювали її у вигляді фону. Адже сьогодні на пропозицію взяти рекомендовану цікаву книгу часто чуємо у відповідь відмову через брак часу. Ми намагалися довести кожному, що їхні батьки виконують вдома безліч різноманітної роботи, що не заважає їм і читати книги. Це було цікаво і креативно!





Немає коментарів:

Дописати коментар