пʼятниця, 8 листопада 2019 р.

У кожного в душі живе поет

       Кожен з нас живе у квітучому краю. Це наш райський куточок землі і ми звемо його Україна. Люби цю віковічну древню Землю, яка народила мудрий український народ, наділила його розумом і силою, добрим серцем і щирою душею, величезними талантами і роботящими руками, терпінням і любов’ю, гостинністю і щедрістю, легкокрилою піснею і чарівною солов’їною мовою. 
   Напередодні Міжнародного Дня української писемності та мови Новобузька районна бібліотека для дітей запросила членів клубу «А у нас – все для вас» учнів 3 –В класу ЗОШ№1 на інновацію Мовні перлини « У кожного в душі живе поет». Діти мали змогу показати свої таланти у написанні та декламуванні віршів, взяти участь у цікавій вікторині «Перекладач», пограти в гру « Добери рифму», « Склади слово» , « Чарівний мішечок українських казок» та багато інших. 
       Учасники заходу розвивали свій інтелект через силу слова, адже по тому, як ти розмовляєш, люди оцінюють твій розум, культуру, виховання. Прикипи душею до української мови і вивчай, полюби всім серцем, розмовляй нею правильно, вишукано, так, щоб кожному хотілося її знати. Ти живеш в Україні і твоя мова — це дзеркало твоєї душі, її перлина, той неоціненний скарб, без якого людина не може прожити.






Немає коментарів:

Дописати коментар