середа, 5 лютого 2020 р.

Подорож сторінками казок з улюбленими бабусями

     Міжнародний день читання вголос відбувається щорічно за участю мільйонів людей в більш ніж 100 країнах. Цьогоріч він відзначається 5 лютого.
Свято спрямоване на те, щоб спонукати молоде покоління до читання книжки вголос разом із другом або друзями, обговорювати зміст твору, ділитися враженнями та думками стосовно прочитаного. В цілому, свято має надихати дітей і дорослих просто більше читати і спілкуватися між собою.
     У цьому році до святкування долучилися і районні бібліотеки. Члени клубу «Любава», що вже більше десяти років працює при центральній районній бібліотеці та вихованці дитячого садочка «Чебурашка» зібралися у районній бібліотеці для дітей на літературну подорож «Сторінками казок з улюбленими бабусями» щоб вголос почитати улюблені казки.
     Їх зустрічала Казка (бібліотекар молодшого відділу Т.Яремчук), Головна Казкарка (Л. Торопчина - методист РБД), казкарки (члени клубу «Любава» - Дунда Р.С., Романова Т.С., Копійка А.А.), які читали вголос казки дітям, проводили конкурси та загадували загадки. А всім добре відомо, що найкращі казкарки у світі – то бабусі! Баба Яга ( Л. Міздрюк - бібліотекар абонементу ЦРБ) намагалася свято зіпсувати, проте це ій не вдалося. Адже добре кожен знає, що добро перемагає!
     Свято пройшло цікаво та творчо. І дорослі, і малеча відчули радість і піднесення від спілкування з улюбленими казками та можливістю пізнавати ближче один одного. А головне - всі були мотивовані до подальшого читання книжок!








Немає коментарів:

Дописати коментар