понеділок, 17 лютого 2020 р.

Святкуємо радо ми Стрітення свято…

   Стрітення – християнське свято. В цей день зима іде туди, де була весна, а весна – де була зима. По дорозі вони зустрічаються і сперечаються між собою. Якщо до вечора стане тепліше – весна перемогла зиму, а якщо холодніше – зима перемогла. В цей день у церквах святять воду та свічки. 
   Працівники районної бібліотеки для дітей розіграли сценку- зустріч Зими (О.Кривошея) з Весною (Т.Кушнір). Ведуча свята (методист по роботі з дітьми Л.Торопчина) ознайомила присутніх з історією виникнення та традиціями святкування Стрітення в Україні. 
   Завітавши на гостини до Новобузької районної бібліотеки для дітей учні початкових класів Новобузької ЗОШ №1 взяли активну участь у конкурсах, іграх і вікторинах. Доповнила свято яскрава книжкова виставка «На зустріч до Зими прийшла Весна», яка зацікавила читачів різноманітною літературою про народні традиції.








1 коментар:

  1. If you're trying to lose kilograms then you have to start using this brand new custom keto diet.

    To produce this keto diet, licenced nutritionists, fitness trainers, and cooks united to develop keto meal plans that are productive, decent, price-efficient, and delicious.

    Since their grand opening in early 2019, 1000's of people have already transformed their figure and health with the benefits a smart keto diet can give.

    Speaking of benefits: clicking this link, you'll discover eight scientifically-certified ones given by the keto diet.

    ВідповістиВидалити