пʼятниця, 28 квітня 2017 р.

Участь у роботі скайп - майстерні

   Наприкінці квітня районна бібліотека для дітей взяла участь у роботі обласної професійної скайп-майстерні «Актуальні та результативні форми роботи популяризації книги у бібліотеках для дітей Миколаївщини». Бібліотеки-учасники відзвітувалися перед колегами про реалізацію ідей, «куплених» у 2016 році на Міжрегіональному ярмарку бібліотечних інновацій та презентували нові креативні ідеї, які використовуються в роботі з читачами різних вікових груп та популяризації літератури. Працівники Новобузької дитячої бібліотеки розповіли як була реалізована на практиці ідея мандрівного театру книги «Ляльковий Балаганчик», купленої у Веселинівської РБД. 
   Працівники, ознайомившись з умовами та правилами проведення мандрівного театру книги, вирішили все кардинально змінити, підлаштувати під роботу своєї бібліотеки та своїх користувачів. Внаслідок реалізації створено театр «Бібліочарівники», основним напрямком роботи якого є популяризація краєзнавства, народних звичаїв та традицій, української та класичної книги, з метою виховання почуття любові до книги та читання, розширення кругозору. 
   Робота театру вийшла далеко поза стіни бібліотеки: з колядками та щедрівками відвідали організації та навчальні заклади, провели свята на подвір’ї. 
   В якості нової ідеї була презентована робота Школи юної леді «Панночка на всі 100%», яка стала дуже популярною серед юних панянок Новобужжя. 
  Презентації нових ідей будуть розміщені на офіційному сайті обласної бібліотеки для дітей, що дасть змогу кожній бібліотеці самостійно придбати нову цікаву ідею та реалізувати її в подальшій роботі, а свою вдало продати.

Немає коментарів:

Дописати коментар