пʼятниця, 8 квітня 2016 р.

Україно - ми всі твої діти

   В рамках проведення обласного творчого огляду «Ми - Українці» (до 25 річниці незалежності) в номінації «Усі ми діти твої, Україно!» з метою формування почуттів патріотизму, любові до рідної землі, до Батьківщини, національної гідності, 6 квітня працівники Новобузької районної бібліотеки для дітей провели з Гадяцькою районною бібліотекою для дітей Полтавської області інтерактивний скайп – спілкування – зустріч на тему: «Україно – ми всі твої діти».
   Гостями нашої бібліотеки були користувачі - учні 7 класу Новобузької гімназії разом з класним керівником Іриною Володимирівною.
  До спілкування з дітьми Миколаївщини, зокрема Новобузького району, приєднались бібліотекарі та користувачі Гадяцької бібліотеки –учні 6класу.
   Розмова розпочалася із ознайомлення користувачів та запрошених з темою розмови, метою, прослухали вірш про нашу величну, рідну Україну. 
   Між дітьми відбулась цікава розмова. Учні ставили один до одного запитання: Чим славиться Полтавщина?, Які знамениті місця в Новому Бузі?, В якому році Україна здобула незалежність?, Найвища гора в Україні?, Найбільша катастрофа в Україні?, Якій тварині установлено пам’ятник на Полтавщині? Що означає герб Полтавщини? Яка найбільша річка протікає на Полтавщині?, Миколаївщині?, В якому році засновано Новий Буг?, Яка національна страва?, Скільки шкіл в містах?, Кількість населення?, Як часто відвідуєте бібліотеку?, Які улюблені письменники?, Про що любите читати?
   Провівши скайп - зустріч ми зробили висновок: незважаючи на те, що ми проживаємо на різних частинах території України, що наші адреси мають різні області, але всі ми проживаємо в одній державі – Україні. В кожного з нас є своя маленька Батьківщина, де народились наші дідусі та бабусі, батьки, де народились ми.
   Кожен з нас по – своєму гордиться, любить свою Батьківщину.
Запрошення до скайп-спілкування дітей Миколаївщини та Полтавщини
Лущішин Василь розповідає про книги, які з задоволенням прочитав в бібліотеці,
а також про улюблених авторів
Вітає співрозмовників Ірина Володимирівна, ділиться цікавою інформацією:
Полтавська і Миколаївська області мають одну дату заснування

 

Немає коментарів:

Дописати коментар