понеділок, 18 квітня 2016 р.

День читання "Степ Миколаївщини широкий нашептав віршів чарівні строки"

   На виконання розпорядження голови Миколаївської облдержадміністрації від 29.01.2016 року №26 «Про оголошення 2016 року на Миколаївщини Роком ювілеїв літераторів - кран» та з метою формування, поглиблення і розширення знань користувачів про історію, культуру т а літературну спадщину рідного краю, а також популяризацію кращих творів краєзнавчої літератури і читання. 
   15 квітня Новобузька районна бібліотека для дітей, разом з міськими бібліотеками-філіями №4, №5 та учнями 9-10 класів Новобузької ЗОШ №1 I-III ступенів, в мальовничому містечку міського парку, провели День читання під назвою «Степ Миколаївщини широкий нашептав віршів чарівні строки». 
   Заступник директора по роботі з дітьми О.Д. Сухорукова відмітила, що літературна акція присвячена життю та творчості: відомого поета Е.І. Январьова, історика, поета та археолога, дослідника скіфської старовини Б.М.Мозолевського, критика і публіциста В.О.Карпенка, миколаївського поета, перекладача В.П.Бойченка, дитячої письменниці перекладача Г. П. Зонтаг. 
   Під час заходу бібліотекарі розповіли біографії письменників – краян, а учні з захопленням читали їх вірші напам’ять.


Немає коментарів:

Дописати коментар