вівторок, 9 червня 2020 р.

Підведено підсумки Всеукраїнського онлайн конкурсу фотомалюнка «Мрійник року»



    З 18 по 31 травня 2020 року Національна бібліотека України для дітей проводила Всеукраїнський конкурс фотомалюнка «Мрійник року». Діти – учасники від Миколаївської області  малювали  свою мрію, фотографували та повідомленням відправляли  на сторінку Facebook Національної бібліотеки України для дітей.
Найактивнішими виявилися діти зі Снігурівського, Баштанського, Новобузького та  Березанського   районів.  Всі бажаючі мали нагоду проголосувати за кращі  роботи до 29 травня. Переможців було  визначено методом «народного голосування» –  кількістю вподобань, а найкращих обирали професійні художники.
Результати фотоконкурсу було оголошено в прямому ефірі 1 червня у Міжнародний день захисту дітей генеральним директором Національної бібліотеки України для дітей Аллою Іванівною Гордієнко. Переможцями Всеукраїнського конкурсу фотомалюнка «Мрійник року» стали  15 робіт, які набрали найбільшу кількість уподобань, а  5 найкращих з них визначили професійні художники.
            Серед відібраних малюнків за рейтингом голосів перемогу отримали  роботи дітей нашої області: Фурмана Максима( 10 років ) з м. Новий Буг (дитяча студія «Джерело») – робота  «Мрію про великого папугу» та Оселедченко Вікторії (13 років) також з  м. Новий Буг – робота “Венеція”. 
Малюнки  переможців будуть розміщені у трeтьому номері професійного науково-практичного журналу «Бібліотека у форматі Д°», малюнки талановитих мрійників побачить вся бібліотечна Україна.
Вітаємо переможців!Бажаємо творчої наснаги і участі в нових цікавих конкурсах. Ми пишаємося нашими читачами!!!
Оселедченко Вікторія "Венеція"

Фурман Максим "Мрію про великого папугу"



Немає коментарів:

Дописати коментар