понеділок, 13 липня 2020 р.

Миколаївські письменники дітям: калейдоскоп новинок



Новобузька районна бібліотека отримала дитячі книги  миколаївських авторів в рамках реалізації обласної Програми підтримки вітчизняного книговидання, книгорозповсюдження та популяризації української книги. Ці новинки безумовно зацікавлять наших читачів.
Свірська Т. Ельсафія: Казка.- Миколаїв: Іліон, 2020. Тетяна пише як для дорослих, так і для дітей. Її дитячі збірки «Сонячний зайчик» та «Нова казка, або подорож у Дивне» перемогли на Обласному конкурсі «Найкраща миколаївська книга» у номінації «Найкраща книга для дітей». Її нова казка «Ельсавія» розповідає про двох подруг, які , завдяки своїй допитливості, потрапили до дивовижного світу тварин і пережили там безліч цікавих і небезпечних пригод.
            Грунська І. Казки Чайної Ложки: Смачні казки для не зовсім маленьких. - Миколаїв: Іліон, 2020.  Це збірка добрих , поетичних історій для дітей та дорослих про вічні людські цінності.
            Запорожченко Г.М. Мазепа: поема.- Миколаїв: Іліон, 2020.  Ліро-епічна поема Галини Запорожченко присвячена історичним подіям за часів Петра І. Дипломант Всеукраїнського літературного конкурсу ім. Леся Мартовича. Видано в серії «Південна бібліотека».
            Ковальова Т. Бобо ї Тіптоп із Лопушків: Казка. - Миколаїв: Іліон, 2020.  Яскраве видання про  веселі пригоди братів-кроликів зацікавить читачів  дошкільного та молодшого шкільного віку.
            Маляров А. Отакі ми, Господи! - Миколаїв: Іліон, 2020.  Антолій Маляров відомий миколаївський прозаїк. Його нова трилогія присвячена  долям людським, які складаються у чудернацькі узори , незалежно від нашого бажання. Вас зацікавить становлення характеру десятирічного хлопчика, який в пекельних умовах евакуації від фашистів, мужнів, набирався життєвого  досвіду, вибудовував своє життя.
Ці та інші книги є у вільному доступі у нашій бібліотеці!


Немає коментарів:

Дописати коментар