четвер, 24 березня 2016 р.

Літературно-музична вітальня "Безсмертний дотик до душі"

   Наша Новобузька земля щедра талантами. 23 березня 2016 року на теплу зустріч до бібліотеки завітали учні 8 – А класу Новобузької ЗОШ №1 та цікава людина, новобужанка О.С.Репіхович. Про себе Ольга Семенівна говорить, що вона не письменник і не поет, а людина, яка «слова в рядки рифмує, з рядків плете мережки, вкладає душу в них, любов і доброту, і вистилає добрим людям стежки». ЇЇ вірші – колосочки відкривають читачеві найсокровенніші куточки душі автора, її духовний світ і моральні цінності. Учні класу мали чудову нагоди поспілкуватися з автором книги, задати питання, які цікавлять підростаюче покоління: коли почала писати?, як довго писала одну книгу?, чи завжди легко її видати?, коли народжуються поетичні рядки?, які має плани на майбутнє?
   Вірші, прочитані автором, викликають почуття у слухачів любові до батьків, сім’ї, рідного краю, до людей, які в ньому живуть, матінки України.
   Ольга Семенівна поділилася з слухачами тим, як привила вміння писати вірші свого внука Клима, до речі в бібліотеці є перше спільне видання двох авторів «Як козак Лупан Андрій прославив і свій край» та «Я вчусь тепер вірші писати». Ілюстрував двокнижжя сам автор – Клим Шевченко. Діти побачили перші спроба пера та замальовки до книги. 
   На закінчення зустрічі прозвучали теплі слова працівників бібліотеки на адресу письменниці, її внука та побажання дітям попробувати свої можливості в написанні віршів під патронатом Ольги Семенівни. Зовсім скоро надіємося на зустріч у світлиці «Вікторія».




Немає коментарів:

Дописати коментар