пʼятниця, 18 березня 2016 р.

Увага! Увага! Увага! Скоро свято наближається!


Іменини! іменини!...
Всі приходять неодмінно
В час днів весняних
На щорічне свято книг.
   Традиційно навесні наша, Новобузька районна бібліотека для дітей, проводить Всеукраїнський тиждень дитячого читання. 
   Наші читачі його люблять і чекають з нетерпінням. Це час, сповнений дивовижного книжкового розмаїття. Працівники бібліотеки запропонують дотепні літературні ігри, подорожі, конкурси, вікторини, зустрічі з найулюбленішими письменниками, їх новими книжками, книжкові іменини, різноманітні конкурси та акції, презентації — і все це супроводжується приємними несподіванками. 
   У чарівний світ відкритої книги вхід доступний кожному. Тож не лінуйтеся читати, розширюйте свій кругозір, вчіться у книг добру та справедливості і ви неодмінно станете справжньою Людиною з великої літери. Адже книга –це запорука успіху!
        Не знаєте, як весело та цікаво провести свій вільний час? Тоді завітайте до нас, тут ви опинитися на чарівному острові Читання. Разом з улюбленими літературними героями та шанувальниками читання здійсните захоплюючу подорож сторінками цікавих дитячих книг. 
   Цього року у бібліотеці Всеукраїнський тиждень дитячого читання проходить під назвою «Щиро запрошуємо в Книгоград!», а час його проведення наша книгозбірня трохи змінила.
   Тиждень проходить з 21 по 25 березня 2016р.
·         



Немає коментарів:

Дописати коментар