середа, 23 березня 2016 р.

Літературний бумеранг "Академія книжкових піратів"

   22 березня 2016 року запрошеними до бібліотеки для дітей на тиждень дитячого читання були учні 6-В класу Новобузької ЗОШ №1. 
  Хто з учнів не любить ігри? Зустрічали учасників літературного бумерангу пірати—бібліотекарі, які запропонували зібрати піратську карту. Хто перший збере, той і виграв. В ході гри одержували піастри, які дали додаткові бали. Гра побудована на бібліотечних знаннях: що таке формуляр?, як знайти інформацію в довідкових виданнях?, знайти значення слів за допомогою інтернет-ресурсів, віднайди завдання в фонді на поличках українських та зарубіжних письменників. Всі завдання знаходилися в різних бухтах: піратська мережа, розважальна бухта, піратський абонемент, читальна гавань. Гості ознайомилися з літературою на дану тематику, яка викликала зацікавленість та бажання почитати. 
   На кінець гри визначили переможців, звичайно ж перемогла—ДРУЖБА, отримали сюрпризики від бібліотекарів на згадку про тиждень дитячого читання і цікаву зустріч з піратами в «Академії книжкових піратів», а також веселий настрій, багато вражень, мішок задоволень і сміху.





1 коментар:

  1. Лотерея для детей прямо сдесь: powerball результаты http://localotto.com/ru/powerballusa Проверь силы своего ребенка!

    ВідповістиВидалити