четвер, 10 березня 2016 р.

Розважальна програма "А ну-мо, дівчата!"


   Дзвінкі краплинки… Перші квіти, зігріті першими сонячними промінчиками… Це весна… Із нею приходить на нашу планету Жіночий день. Свято найгарнішої, найдобрішої, найніжнішої половини людства. 8 березня для Новобузького району подвійне свято. Цього дня всі новобужани складають шану воїнам-визволителям за світле небо над головою. Вічна пам’ять полеглим у боях за щасливе майбутнє та вдячність за вірну безкорисливу любов, силу духу, невтомні руки та чуйне серце жінці. У цей чудовий весняний день ми вітаємо дівчаток, мам і бабусь зі святом 8 Березня!
   Напередодні свята працівники РБД: методист по роботі з дітьми Л.В. Торопчина та бібліотекар О.А. Кривошея були запрошені 4 березня 2016 року до Новобузької гімназії.
   Для учнів 5,7 класів запропонована розважальна програма «А ну-мо, дівчата!». Свято за традицією розпочали з розмови про мужність героїв-визволителів а потім свято, в якому діти з задоволенням приймали участь.




   Не секрет, що дівчатка люблять модно одягатися, кожна вважає, що саме вона модна, стильна,- тому дівчаткам був запропонований конкурс «Наймодніша», де дівчата протягом п'яти хвилин повинні були зробити модний костюм для своєї подружки.
   Поки наші дівчата робили модні костюми ми з вболівальниками проводили конкурс «Опитування».
   Цікавим був конкурс «Коли-небудь я стану дорослим...», під час якого діти утворювали від чоловічих імен по батькові дівчат.
   У конкурсі «шеф-кухар» нашим учасницям доводилось вразити всіх своїми знанням світової кухні. Була чарівна каструлька, в якій знаходились паперові картки з літерами. Кожна учасниця навмання виймала картку з літерами і називала страви.
   Яке ж свято без застілля. Всі ми любимо святкові обіди та вечері. Чого тільки там не буває: салати, гаряче, десерт. Дівчатам запропонований конкурс «Святковий стіл». У кожного є список продуктів, а конкурсантки називають страви, які можна приготувати з даних продуктів.
   Наприкінці свята декламувалися вірші, а учні впізнавали про кого йшла мова.
  Бібліотекарі разом з класними керівниками нагороджували дівчат медалями - Міс Елегантність, Міс Чарівність, Міс Неповторність, Міс Фантазія, Міс Пластичність, Міс Посмішка, Міс Артистизм, Міс Глядацьких симпатій, Міс Ліричність,Міс Ніжність, Міс Загадковість, Міс Доброзичливість, Міс Грація, Міс Ерудиція, Міс Соловейко, Міс Симпатія, Міс Активність, Міс Оригінальність, Міс Фантазія, Міс шарм, Міс вишуканість.



Немає коментарів:

Дописати коментар