вівторок, 22 березня 2016 р.

Свято "Книга - друг на все життя"

   21 березня 2016року Новобузька районна бібліотека для дітей відкрила свої двері для найменших. За доброю традицією відкриття Тижня дитячого читання бібліотека розпочинає з найменших користувачів бібліотеки, вихованців дитячого садочка «Малятко». 
   Гостинно запросили в Книгоград бібліотекарі, де мандрували разом з Королевою книг сторінками казок, з великим задоволенням відгадували загадки, знайомили з багатством та розмаїттям книжкової продукції. Разом з гостями вивчали правила поводження з книгами, озвучували чудові вірші, присвячені її величності - Книзі. 
     Свято книги відзначається весною, коли пробуджується від довгого сну природа, оживає все навкруг. Радісно і весело стало всім після виконання таночків «Веснянька», «Джентльмени», «Хулахуп», «Дощик», пісень «Ой минула вже зима», «Ой весна - красна» у виконанні дітей. Звичайно на кожного запрошеного чекав невеличкий, але приємний сюрприз. Свято закінчили словами «Хто багато читає, той багато знає». 
  Бібліотекарі завжди з нетерпінням чекають на запрошених користувачів. Для бажаючих нова література, періодичні видання, краєзнавча література і багато – багато цікавого, пізнавального.




Немає коментарів:

Дописати коментар