пʼятниця, 15 лютого 2019 р.

Цю мить присвятимо любові!!!

Любов підносить серце над землею
І робить дивовижні чудеса.
Стає людина зовсім інша з нею,
Тоді в її душі живе краса.
Тоді в душі троянда розцвітає,
Співає у душі тоді весна!
Любов людська велику силу має,
Зцілити може й оживить вона. 
   Життя - це любов! Без любові немає життя, немає продовження роду. Ми любимо з самого народження - маму, тата, день і ніч, сонце і дощик, тепло і холод, життя ... Любити і бути коханим - найбільше щастя, і іншого не треба! 
   В районній бібліотеці для дітей відбулося свято почуттів «Цю мить присвятимо любові» з учнями 1(5)класу Новобузької гімназії та учнями 1-2 класів Станційної філії ЗОШ№1. Валентинів день святкують усі – і дорослі, і діти. Діти познайомилися з історією виникнення свята закоханих, з цікавістю прослухали про те, як святкують його в різних країнах світу. День Святого Валентина - це день, коли заборонено сумувати. Тож програма була насиченою: дарування компліментів, солодкі поцілунки, складання розбитих сердець, запальні таночки, цікаві конкурси: «Знайди пару», «Знання - сила», «Питання на засипку», «Кулінарний», фотосесія з Валентинками. 








   До Дня Святого Валентина була презентована книжкова виставка – інсталяція, на якій представлялися твори, присвячені темі кохання. Адже у всі віки письменники – лірики описували найсвятіше почуття, яке звеличувало людину і робило її найщасливішою. У всі віки створювались хвалебні літературні гімни коханню, що стали прекрасними шедеврами. 

Немає коментарів:

Дописати коментар