вівторок, 5 лютого 2019 р.

Нові книжки в добрий час завітали знов до нас!


До районної бібліотеки для дітей на початку 2019 року, завдяки нашим постійним меценатам Олександру і Роману Баськовим,  надійшли літературні новинки, які порадують і зацікавлять наших користувачів. 
Отож, увага! 
Видавництво «Клуб сімейного дозвілля» поповнило серію «Поринь у світ пригод» літературними творами, які вивчаються за шкільною програмою, а окрім цього просто дуже цікаві і захоплюючі. 
     Сабатіні Р. Одіссея капітана Блада: роман. - Харків: Клуб сімейного дозвілля, 2017.-368с. 
Герой роману – лікар і солдат Пітер Блад – не бажаючи того, стає піратом і переживає безліч захоплюючих пригод. 
     Діккенс Ч. Пригоди Олівера Твіста: роман. - Харків: Клуб сімейного дозвілля, 2016.-432с. 
Не одне покоління юних читачів зачитувалося історією поневірянь Олівера Твіста – доброго та чесного хлопця у якого доля склалася зовсім непросто. Ви дізнаєтесь чи вдасться йому протистояти злу, не втрачати життєлюбства та зрештою перемогти. 
     Уелс Г. Війна світів. Невидимець: романи. - Харків: Клуб сімейного дозвілля, 2016.-320с. 
Романи написані наприкінці ХІХ століття, але і на сьогоднішній день ці книжки залишаються цікавими для читачів, адже вони про беззахисність: людства - перед невідомими силами Всесвіту, а людини – перед спокусою абсолютної влади, яку може дарувати наука. 
     Джером Дж.-К. Троє в одному човні (як не рахувати собаки): повість. - Харків: Клуб сімейного дозвілля, 2017.-208с. 
Історія трьох друзів, які здійснюють подорож на човні Темзою, намагаючись злитися з природою, все життя проживши в Лондоні, і сьогодні залишається неперевершеним зразком англійського гумору. 
      Допитлива малеча порадіє новим виданням із серії Популярна дитяча енциклопедія «Дітям про все на світі». Одне із них розповідає про дивний світ винаходів і відкриттів, які змінювали життя людини, а інше – про розвиток прадавніх культур і древніх цивілізацій. Видання чудово ілюстровані і містять безліч цікавих фактів! 
      Для тих, хто більше любить малюнки ніж букви, також є цікавинки! Це комікс із серії «Світ очима супергероя» Батмен автора Даніела Велеса. У цій книзі можна знайти все, що необхідно герою-початківцю, а також засекречені матеріали з бетпечери. 
   Умілих рукодільниць зацікавить нова книжка Ольги Тарасової «Ляльки-обереги» видавництва «Клуб сімейного дозвілля». Секрети виготовлення ляльок передавалися в родині від матері до доньки. Автор ділиться ними на сторінках цього чудового ілюстрованого видання. За його допомогою можна самотужки виготовити обереги для себе та своїх рідних, друзів, коханих. І нехай вони захищають вас від злих сил, бід і напастей, дарують силу і щастя! 
Чекаємо на Вас у бібліотеці! 




Немає коментарів:

Дописати коментар